Hét bespaarconcept voor klanten van de intermediair

Onze Missie “BespaarComfort creëert grip op vaste lasten”

Bespaar

  • Geen provisie: Wij baseren onze inkomsten op de bespaar abonnementen die worden afgesloten. In tegenstelling tot andere bespaar- en vergelijking initiatieven zijn wij voor onze verdiensten niet afhankelijk van de provisies van leveranciers. Hieronder kunnen we 100% onafhankelijk opereren.
  • Niet éénmalig, maar altijd actie: BespaarComfort kent alle aanbiedingen in de markt. Wij selecteren de aanbiedingen die het beste past bij de individuele deelnemer. Bovendien bewaken wij de einddata van contracten en zeggen, waar nodig, deze tijdig op. Zo houden we de handen van uw klanten vrij om gebruik te maken van nieuwe aanbiedingen.
  • Voorkomen prijsverhoging: We vinden het belangrijk dat klantloyaliteit wordt beloond. We bewaken dat aanbieders bij verlenging van het contract de tarieven niet (stilzwijgend) verhogen, maar loyaliteit belonen door hun tarieven scherp te houden. In die gevallen is overstappen niet altijd nodig.

Comfort

  • Productvoorwaarden: wij analyseren de voorwaarden, condities en samenstelling van producten en aanbiedingen. Complexe, misleidende aanbiedingen met zogenaamde ‘adders’ halen we uit het aanbod.
  • Deskundig en onafhankelijk advies: in elke fase van het proces kan de consument beroep doen op de service desk van BespaarComfort. We geven consumenten meer informatie over de producten en onafhankelijk advies bij de juiste keuze, dus ook als dat betekent dat ze elders dan bij ons een beter aanbod hebben gehad.
  • Oplos- en overstapgarantie: Als een leverancier de klacht niet goed oplost, zoekt BespaarComfort contact met de betreffende leverancier om de klacht alsnog op te lossen. Mocht de leveranciers zijn afspraken niet nakomen, mogen deelnemers gratis terug naar hun oude of een andere leverancier.
  • Bewaken: Veel financieel voordeel gaat verloren, doordat de klant het overzicht en inzicht mist. Hierdoor wordt een contract verlengd en tarieven in veel gevallen verhoogd. Wij bewaken al deze punten voor de klant en blijven hen attenderen op besparingskansen.
  • Alles op 1 plek: BespaarComfort biedt uw klanten alle vaste lasten op één plek. In hun persoonlijk on-line map staan al hun contracten en besparingen op een rij.

Lees hier hoe we deze missie met u realiseren.

Contactgegevens

BespaarComfort
Torenallee 32 - 10
5617BD Eindhoven
Tel: 040 - 78 20 198