Hét bespaarconcept voor klanten van de intermediair

Bespaarproducten

BespaarComfort biedt verschillende bespaarproducten. Per dienst gelden er andere wetten, regels, valkuilen én voordelen. Hieronder staat een greep uit ons aanbod.

Sparen Energie switch service: Nederlandse consumenten betalen onnodig veel voor energie. Zo betaalt een gemiddeld huishouden jaarlijks €300 te veel, omdat consumenten nooit overstappen of vergeten na het verlopen van een aanbieding weer tijdig over te stappen. Consumenten die hun energie regelen via BespaarComfort machtigen ons hun contract te regelen en zijn daarom jaar in, jaar uit gegarandeerd van het laagste tarief in Nederland.

Internet-TV-Bellen 4Internet-TV-Bellen monitor: De producten voor Internet-TV-Bellen worden steeds complexer. Het is moeilijk om appels met appels te vergelijken. Het risico is groot dat huishoudens meer uitgeven dan nodig is. Consumenten besparen gemiddeld €350 door over te stappen, hun product aan te passen of hun product tegen betere voorwaarden te verlengen. In het ons bespaarproces worden al deze punten verenigd.

Mobiel bellen 2 Mobiel bellen bewaker: De markt voor mobiel bellen is zeer dynamisch. Producten veranderen snel van samenstelling en prijs. Het is daarom belangrijk dat een consument na afloop van een contract snel schakelt. Een besparing loopt gemiddeld op tot €150 per jaar. Wij helpen uw klant door continu de beste producten uit de markt te halen en te voorkomen dat ze onnodig veel betalen.

Extra online korting Collectief winkelen: BespaarComfort biedt uw klanten de kans om de rest van hun leven super voordelig te shoppen. Door ons collectief en een slimme software oplossing ontvangt de klant automatisch extra korting op veel producten en bestaande aanbiedingen in Nederland. Google of beslist.nl helpt u zoeken naar het beste product of prijs, wij regelen de extra korting. Besparingen lopen op tot €250 per jaar.

Isolatie Isolatie: Besparen op energieverbruik levert met een gemiddelde besparing van €300 vaak meer op dan besparen op energie tarieven. De beste manier om dat te doen is te investeren in isolatie van de woning. De isolatie toepassingen zijn dusdanig verbetert, dat hiermee hoge rendementen worden behaald. BespaarComfort heeft voor uw klant een aantrekkelijk aanbod ontwikkeld, waarbij de klant volledig wordt ontzorgt.

Zonnepanelen Zonnepanelen: Zelf energie opwekken wordt steeds populairder. Het rendement van zonnepanelen is de laatste jaren sterk toegenomen. Een besparing loopt snel op tot zo’n €250 per jaar, tegen een rendement van meer dan 10% per jaar. BespaarComfort biedt A-kwaliteit zonnepanelen tegen een zeer scherp tarief en volledige ondersteuning bij de aankoop, installatie en nazorg.

Zorgverzekering 2 Zorgverzekering monitor: Het aanbod van zorgverzekeringen is de laatste jaren enorm toegenomen. Met name voor consumenten die nog nooit zijn overgestapt liggen er kansen om te besparen die gemiddeld kan oplopen tot €250 per jaar. Ons bespaarproces biedt uw klant inzicht in de alternatieven en helpt hen de juiste keuze te maken.

Autoverzekering Autoverzekering switch service: Het is verstandig om regelmatig de controleren of een consument zich voordeliger kan verzekeren, zeker voor een autoverzekering. Per verzekeraar kan de berekening voor een voertuig en type gebruiker erg verschillen. Bovendien is het van belang om tijdig te kiezen voor een beperktere verzekering. De besparing kan hiermee gemiddeld oplopen tot €250 per jaar.

Sparen 4 Spaar monitor: Consumenten zijn zich niet bewust van de voordelen van het wisselen van spaarrekening, ook als de spaarrentes niet hoog zijn. Overstappen naar een andere aanbieder kan een mooie extra opbrengst opleveren die deze administratie meer dan waard is. Ons bespaarproces en ondersteuning ontlast de klant bij deze overstap.

U kan de bovenstaande bespaarproducten opnemen in het bespaarproces voor uw klanten.

Wilt u meer weten over onze bespaardiensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

BespaarComfort
Torenallee 32 - 10
5617BD Eindhoven
Tel: 040 - 78 20 198