Hét bespaarconcept voor klanten van de intermediair

Over ons

BespaarComfort is hét bespaarconcept voor de intermediair. In dit concept brengen we twee behoeften samen. Enerzijds de behoefte van consumenten aan ontzorging bij besparen. Anderzijds de behoefte van intermediairs aan het verhogen van hun toegevoegde waarde.

Foto DJ Dirk-Jan Wolfert (oprichter): “Tien jaar geleden richtte ik Vereniging de Vastelastenbond op. Dit is een consumenten collectief van inmiddels ruim 60.000 leden die wij helpen besparen door slim in te kopen, onafhankelijk en deskundig advies over producten te geven en problemen bij leveranciers op te lossen. Vereniging de Vastelastenbond bewijst al jaren haar focus op enthousiaste klanten.”

“Consumenten raken het overzicht kwijt in het groeiende aanbod van producten en diensten. Producten zijn te complex geworden en consumenten missen de zin en tijd om zich er in te verdiepen. Daarnaast worden organisaties groter en complexer. In het gevecht om de nieuwe klant, verliezen zij regelmatig de bestaande klant uit het oog. Nieuwe klanten worden in veel gevallen beter behandeld dan klanten die al jaren loyaliteit tonen. BespaarComfort biedt samen met de intermediair overzicht en inzicht voor de consument en houdt organisaties scherp om niet alleen nieuwe, maar ook bestaande klanten goed te blijven bedienen. De intermediair kan de consument helpen nog bewuster te worden van de kansen die hij laat liggen.”

Het team van BespaarComfort is gevestigd in Eindhoven op het oude Philips terrein (Strijp-S) Ons team van medewerkers houdt zich voornamelijk bezig met onderzoek, inkoop, advies en klachtondersteuning voor onze klanten.

Lees meer over onze missie of ons bespaarconcept.

Contactgegevens

BespaarComfort
Torenallee 32 - 10
5617BD Eindhoven
Tel: 040 - 78 20 198